Heeft u recht op een premie?

Heeft u recht op een premie?

De Vlaamse overheid zet sterk in op BENOveren, het verbeteren van uw woning. Er zijn heel wat premies en subsidies beschikbaar, maar het is niet vaak evident om de juiste weg te vinden. Zowel voor vochtbestrijding als verschillende renovatiewerken kunt u beroep doen op renovatiepremies.

heb jij recht op premie – domus tech online

Vochtbestrijding

Last van vochtige muren? Schimmel ontdekt? Pak vochtproblemen definitief aan en krijg tot 30% terug van uw herstellingskost via de Renovatiepremie! De Renovatiepremie verschilt van gemeente tot gemeente. Zoek hier uit welke premie jij kan ontvangen.

Vocht tast de structuur van uw woning aan. De gevolgen zijn enorm. U wordt geconfronteerd opstijgend vocht, huiszwammen, beschadigde balkkoppen, houtwormen, … Daarbovenop kan dit de gezondheid van u en uw gezin schaden. Wacht dus niet te lang om een vochtprobleem aan te pakken en raadpleeg onze experten van domus tech
op 09 395 61 40.

Lees ook: 5 redenen waarom je tijdig een vochtprobleem moet aanpakken.

Domus_Arte_2.3_MaxRes_Moment1

Historische restauratie

Ook voor het restaureren van uw historisch pand kan u beroep doen op renovatiepremies. Denk maar aan gevelreiniging of gevelrestauratie, … Let erop! De beschikbare premies variëren per gemeente. Ontdek welk premies jij kan ontvangen voor jouw restauratie.

Het team van domus arte beschikt over jarenlange expertise in gevelrestauratie en gevelreiniging. Contacteer ons team op 09 395 61 40.

De Vlaamse premies werden gebundeld in een Premiegids en kan u kosteloos aanvragen.