Binnenschrijnwerk

Stalen en houten binnenschrijnwerk op maat van uw project

Domus pro garandeert een feilloze en hoogkwalitatieve binnenafwerking van kantoren, magazijnen, hotels, sportcentra en andere utiliteitsgebouwen. We plaatsen niet alleen wanden, vloeren en plafonds, maar voorzien ook hoogwaardig binnenschrijnwerk om uw gebouw op te luisteren. U kunt steeds rekenen op een professionele en deskundige werkwijze volgens de richtlijnen van het wtcb.

Stalen en houten ramen en deuren van de bovenste plank

Op zoek naar duurzaam en hoogkwalitatief binnenschrijnwerk voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Metalen en houten ramen en deuren geven uw pand een knappe uitstraling. Of u nu klassieke houten ramen, moderne passieve ramen of strakke stalen deuren wenst, domus pro plaatst het binnenschrijnwerk dat u voor ogen heeft. U kunt hierbij steeds aangeven welke afmeting, houtsoort, isolatie, beglazing, afwerking en profilering u wilt. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor brandwerende deuren op maat. Als ISIB-gecertificeerde plaatser verzekeren we dat de brandwerende deuren met kennis van zaken geïnstalleerd worden, conform de voorschriften van de technische goedkeuring.

1606

Gaat uw voorkeur uit naar houten of metalen binnenschrijnwerk?

Wanneer u een beroep op ons doet voor binnenschrijnwerk, dan kunt u opteren voor houten ramen en deuren enerzijds en voor metalen ramen en deuren anderzijds. We zetten hieronder graag even de eigenschappen uiteen van elk materiaal.

deuren pro

Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren geven uw gebouw een authentieke en elegante toets. Ze stralen een natuurlijk warmtegevoel uit en bieden veel flexibiliteit qua kleuren en stijlen. Houten deuren en ramen zijn daarnaast uiterst duurzaam en beschikken over uitstekende (thermische en akoestische) isolerende eigenschappen. Tot slot werkt hout brandvertragend, wat de brandveiligheid van uw gebouw verhoogt.

banner-contact

Metalen ramen en deuren

Naast houten ramen en deuren kunt u ook perfect kiezen voor stalen ramen en deuren. Stalen ramen en deuren bezorgen uw bedrijfsgebouw of openbare gebouw een karaktervolle en klassevolle look. Ze passen als gegoten bij een eigentijds pand en laten een slank en strak design toe dankzij de mechanische sterkte van het materiaal. Grote, stijlvolle raampartijen vormen dus geen enkel probleem. Stalen ramen en deuren kennen tevens een lange levensduur, zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren en zijn onderhoudsvriendelijk, inbraak- en brandwerend.