art-item-05

Laat uw gevel professioneel reinigen door domus arte

Heeft uw (historische) gevel zijn glans verloren doorheen de jaren? Dan is het dringend tijd om daar verandering in te brengen! Domus arte beschikt over de juiste ervaring, technische knowhow en apparatuur om uw gevel vlekkeloos te reinigen en in zijn oude glorie te herstellen. U kunt ons inschakelen voor een gevelreiniging over heel Vlaanderen, van Antwerpen en Brussel over Gent tot Brugge en de kust.

Gevel reinigen:
transformeer uw gevel tot eyecatcher

Woningen en oudere herenhuizen boeten vaak in aan uitstraling omdat de gevel vervuild of beschadigd is. Uitlaatgassen, gure weersomstandigheden en wind veroorzaken namelijk een zichtbare vervuiling, zwarte aanslag of doffe laag op uw gevel. Zelfs uw sierlijke gevelornamenten kunnen hun reliëf verliezen.

Om dit te verhelpen, voorziet het team van domus arte een kwalitatieve en milde gevelreiniging o.a. met behulp van het TORBO® reinigingssysteem. We kunnen uw gevel echter niet alleen reinigen, maar ook volledig renoveren of restaureren. Hierbij herstellen we o.a. uw historische pleisterwerk, gevelornamenten, smeedwerk en natuursteenelementen. Zo zorgen we ervoor dat uw gevel zijn oorspronkelijke kleuren, vochtwerende laag en verzorgde, glanzende uitstraling van destijds terugwint.

1042

Zachte gevelreiniging met het Torbo® reinigingssysteem

1904067_261866197321374_441571358_n

Werking van het Torbo® systeem

Het Torbo® reinigingssysteem is een lagedruk straalsysteem. Het combineert lucht, water en granulaat dat wordt afgestemd op de ondergrond. We kunnen praktisch elke ondergrond en elk type gevel reinigen, aangezien we de dosering van de drie componenten zorgvuldig kunnen instellen met elektronische regelsystemen. Natuursteen, baksteenmetselwerk of minerale pleisterwerken reinigen, vormt dus geen enkel probleem. We reinigen uw gevel volledig volgens de technische voorlichtingsnota 197 van het wtcb.

voor na gevelreiniging

Maximale bescherming van uw gevel

Dankzij de Torbo® reiniging onder lage druk verminderen we de impact op uw geveloppervlak en vermijden we het risico om kwetsbare oppervlakken foutief te bewerken. Deze zachte en zorgzame aanpak is van cruciaal belang, want eenmaal uw gevel beschadigd is, kan deze niet meer hersteld worden in zijn oorspronkelijke staat. Uw gevel reinigen door het te zandstralen onder hoge druk of met een hogedrukreiniger is daarom absoluut geen goed idee.