reali-04

Hoogwaardige vloerbedekking op maat van uw wensen

Naast wanden, plafonds en binnenschrijnwerk is ook vloerbedekking van groot belang voor een knappe en elegante binnenafwerking van uw gebouw. Domus pro heeft al decennialang ervaring in vloeren leggen en voorziet uw pand van duurzame, kleur- en slijtvaste vloerbekleding, tot in de allerkleinste hoekjes. Op onze expertise en ons vakmanschap kunt u vertrouwen.

Geef uw gebouw een upgrade met een gloednieuwe vloer

Vloerbekleding is een van de bepalende factoren voor de look-and-feel van uw pand. Een gietvloer geeft uw bedrijfspand bijvoorbeeld een klassevolle en strakke uitstraling, terwijl een tapijt zorgt voor een warme sfeer. Elk type vloer heeft namelijk zijn karakteristieke uiterlijk, eigenschappen, voor- en nadelen. Daarom is het soms moeilijk te bepalen of u nu best tegels, tapijt, vinyl, parket of laminaat kunt leggen in uw school, kantoor of hotel. Bij domus pro geven we u graag professioneel advies en helpen we u bepalen welke vloerbedekking het meest geschikt is voor uw gebouw. Zo bent u zeker van een geslaagd en onberispelijk eindresultaat.

1619

Hoe gaan we te werk om uw vloer te leggen?

Een vloer leggen vereist specialistenwerk. Indien gewenst kan domus pro u daarom bijstaan met de opbouw van uw vloerpakket. Ons team voorziet alle voorbereidende werken en verzorgt al uw vloerwerken van A tot Z, met oog voor detail en volgens de technische voorschriften van het wtcb. We voorzien niet alleen een chapelaag en een PUR-laag, maar kunnen ook diverse technieken inwerken.

denemarken 3 domus pro

Stap 1: druklaag, chape, leidingen en isolatie

Na de plaatsing van de constructievloeren, brengen we de druklaag aan. Dit vermijdt scheurvorming en kan bestaan uit PUR, Thermowhite… Vervolgens leggen we de chape. In kantoorruimtes, datacentra en industriële gebouwen is het bovendien handig om computervloeren of verhoogde vloeren te plaatsen. Dit is een bijzonder flexibel vloersysteem waarbij we vloerpanelen op stalen vijzels bevestigen om bekabeling efficiënt weg te werken.

denemarken 3 domus pro

Stap 2: vloerbedekking of vloerbekleding

Bij domus pro kunnen we zowel harde vloeren als zachte vloeren plaatsen, afhankelijk van uw voorkeuren. Bij harde vloeren denken we aan parketvloeren, massieve houten vloeren, laminaatvloeren, gietvloeren en tegelvloeren. Zachte vloeren, zoals vinyl vloeren, pvc vloeren en tapijtvloeren, behoren eveneens tot ons gamma. Deze zachte vloerbedekking creëert vaak een meer huiselijke sfeer en zorgt o.a. voor een uitstekende demping van voetstappen.