Word jij mijn opvolger?

Word jij mijn opvolger?

Dag iedereen

Ik ben Jan, de meesten onder jullie hebben me vast en zeker al ontmoet. Binnen Domus Team ben ik al decennialang een vaste waarde.  Het wordt stilaan tijd om te denken aan een opvolger. Midden volgend jaar mag ik op pensioen, maar ik zal blijven samenwerken met Domus Team, onder een andere vorm.

Samen met mijn collega’s, hebben we Domus Tech uitgebouwd tot een gerespecteerd leverancier van allerlei bouwfysische oplossingen en herstellingen; vochtbestrijding, aanpakken van betonrot, zwambehandelingen, herstelling van balkkoppen … Kortom oplossingen bieden aan heel wat verouderingsproblemen in gebouwen.

Mijn taak als technisch commercieel adviseur is heel gevarieerd; van contact met klanten, prospectie, concrete oplossingen uitwerken tot de overdracht van de geplande werken met ons team intern …  De klant kan met een gerust hart hun probleem aan ons toevertrouwen.

Binnen mijn functie geniet ik van veel autonomie, zolang samen overeengekomen doelstellingen behaald worden. Eigenlijk komt het hierop neer : kort op de bal spelen, technisch waardevolle oplossingen brengen en kwaliteitsvol werken.

Graag draag ik mijn kennis over aan de jongere generatie. Daarvoor ben ik op zoek naar iemand die samen met mij mee op pad gaat en aan wie ik de knepen van het vak kan aanleren.

Beschik je over commerciële ervaring? Ben je nieuwsgierig naar de producten en diensten van domus Tech? Dan is dit wellicht iets voor jou. Je komt terecht in een fijn team en kan genieten van een geweldige on-the-job training, onder leiding van mezelf.

Voel je je geroepen voor de functie van technisch commercieel adviseur? Laat me snel iets weten, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

 

Jan

 

Ontdek de vacature

Word jij mijn opvolger?