news-02

Afstand creëren in landschapskantoren

De terugkeer naar het kantoor na de corona-quarantaine is voor veel ondernemers een uitdaging. Het gevaar voor een nieuwe opstoot is reëel en zorgt ervoor dat we gedurende lange tijd de afstands- en hygiënemaatregelen nog moeten respecteren. De landschapskantoren die destijds geïntroduceerd werden om het samenwerken tussen teams te bevorderen zijn niet meer zo vanzelfsprekend.

news-02

De coronacrisis laat ons nadenken over de manier waarop we werken. Een ideale gelegenheid om onze werkplek te evalueren. De inrichting van een ‘post-corona’ kantoor krijgt een veel bredere betekenis: een bureau, gezellige overlegruimtes, presentatieruimtes, een koffieplek, … De werkplek wordt een mix tussen rust en interactie waarin medewerkers in functie van hun behoeften en activiteiten, de meest geschikte werkplek kunnen kiezen. Daarnaast hebben veel bedrijven de laatste weken ervaren dat telewerk veel voordelen heeft. Het valt zeker te overwegen om aantal bureau-eilanden te verminderen.

Op korte termijn werden een aantal maatregelen genomen om de gezondheid van de medewerkers te garanderen. Vaak zijn deze maatregelen geschikt als tijdelijke oplossing. Het team van domus pro vindt het belangrijk dat er hier ook op lange termijn wordt over nagedacht en wil bedrijven helpen om een stijlvolle, toekomstgerichte en vooral veilige oplossing aan te bieden. Er worden ondertussen heel wat nieuwe kantoorconcepten uitgewerkt en gepresenteerd. Extra afscheidingswanden in gipskarton, hout of glas komen ter sprake. Deze zijn nuttig om geluidsoverlast tegen te gaan.

IMG_20190913_115921

domus pro kan u helpen om uw kantoren of gemeenschappelijke ruimten slim in te delen.  Zo kan de gezondheid van u medewerkers gegarandeerd worden

Bent u op zoek naar een stijlvolle en permanente oplossing om uw kantoor corona-proof in te richten? Contacteer info@domuspro.be voor meer informatie of contacteer ons op 09 395 61 10