Professioneel

Vakmanschap en expertise zijn begrippen die naadloos aansluiten bij de teams van Domus Team. Geen wonder dat we de voorbije jaren vele tientallen renovatie- en restauratieprojecten hebben uitgevoerd voor uiteenlopende bedrijven. Met talrijke voordelen, bouwtechnische en op het vlak van kwaliteit en prijs.

Snel en vakkundig 


Bent u al enige tijd eigenaar van een bedrijf, dan kan de renovatie of de restauratie van het bedrijfspand aan de orde zijn. Domus Team voert dergelijke projecten snel en vakkundig uit. Telkens vanuit de divisie met de meest geschikte expertise en ervaring: Domus Arte, Domus Pro, Domus Tech of Domus Wood.

Perfect resultaat


Onze professionals werken optimaal samen om de best mogelijke resultaten af te leveren. Domus Pro neemt het binnenschrijnwerk en de binnenafwerking van uw pand onder handen, met bijvoorbeeld de plaatsing van wanden of binnendeuren. En zijn de gevels aan reiniging of herstelling toe, dan ziet u de specialisten van Domus Arte verschijnen. 

Maak een professionele indruk


Dankzij ons vakmanschap ziet uw bedrijfsgebouw er binnenkort weer als nieuw uit. Met die professionele uitstraling maakt uw bedrijf een goede indruk op klanten en prospecten. Maar ook bij een eventuele verkoop van uw pand is het beter helemaal in orde.