Privépersoon

Als privépersoon bent u voor uiteenlopende onderdelen van bouwprojecten bij ons aan het juiste adres. We bouwden in de loop der jaren een uitstekende reputatie op op het vlak van complexe renovaties en restauraties. Zowel privépersonen als bedrijven zijn bijzonder tevreden met de resultaat van ons werk.

Gespecialiseerd in allerlei bouwprojecten


Domus Team is gespecialiseerd in diverse soorten bouwprojecten en bracht alle activiteiten onder in de divisies Domus Arte, Domus Pro, Domus Tech en Domus Wood. Privépersonen kunnen bij Domus Pro terecht voor binnenschrijnwerk, gips- en pleisterwerk, klimaatplafonds en systeemplafonds. Voor werkzaamheden aan de buitenkant van een woning, zoals gevelreiniging en gevelrenovatie, is Domus Arte dan weer de meest geschikte partner.

Brede expertise en ervaring


De medewerkers van Domus Team beschikken over een brede expertise en ervaring. Zo hebben de specialisten van Domus Wood een uitgebreide ervaring met projecten op het vlak van houtskeletbouw of nieuwbouw. Maar heeft uw woning af te rekenen met vocht of houtworm, dan zijn de teams van Domus Tech de aangewezen specialisten om u te helpen.

Waar voor uw geld


Een breed assortiment aan bouwproducten, -diensten en -technieken is maar een van de vele voordelen van Domus Team. Een andere is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die we te bieden hebben. Omdat we kwaliteit voor een goede prijs leveren, krijgt u altijd waar voor uw geld. Met op de koop toe goed advies tijdens het bouwproject, een snelle service en telefonische assistentie. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op.