JOBS

DOMUS TEAM, een Genisol merk, gevestigd te Evergem bestaat uit verscheidene bouwbedrijven die met een team van vakmensen en medewerkers elk project, bouw of restoratie met passie, stiptheid en toewijding afwerken.

Preventieadviseur niveau 2 met affiniteit voor personeelsadministratie

DOMUS TEAM, een Genisol merk, gevestigd te Evergem bestaat uit verscheidene bouwbedrijven die met een team van vakmensen en medewerkers elk project, bouw of restoratie met passie, stiptheid en toewijding afwerken. De werkzaamheden van onze verschillende bouwbedrijven staan altijd met mekaar in verbinding.
Om de verdere groei van bouwbedrijf DOMUS TEAM te ondersteunen, zoeken we voor 4/5e werkstelling een:

Projectvoorbereider

DOMUS PRO legt de focus op de binnenafwerking van gebouwen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het vakgebied. Onze specialisten hebben een uitgebreide kennis van de binnenafwerking van gebouwen in al haar aspecten.

Om de verdere groei van DOMUS PRO te ondersteunen, is het bedrijf op zoek naar een:

SCHRIJNWERKER houtskeletbouw

DOMUS WOOD richt zich op houtskeletbouw, houten gevelbekleding en optopping. Het succes van het bedrijf vond vooral zijn oorsprong in het zelf ontwikkelde bouwsysteem, dat zowel op de particuliere markt, als op de markt van de utiliteitsgebouwen, kantoorgebouwen en bejaardentehuizen groeiende ingang vond. De diverse klantengroepen stellen vooral de snelheid van bouwen op prijs, de hogere productiviteit, de ecologische bouwwijze en de perfecte isolatie, zowel thermisch als akoestisch. De vrijheid van vormgeving en de esthetische mogelijkheden, hebben domus wood bovendien in staat gesteld op de meest moeilijke vormgevingen in te gaan.