JOBS

Domus Team, een Genisol-merk, gevestigd te Evergem, bestaat uit vier divisies die met een team van vakmensen en medewerkers elk (bouw-)project of restauratiewerk met passie, kwaliteit, stiptheid en toewijding afwerken. De werkzaamheden van de verschillende bouwbedrijven staan altijd met mekaar in verbinding.
Domus Pro is gericht op de totaalprojecten voor binnenafwerking van gebouwen. Domus Arte is innovatief in renovatie en restauratie van gevels en interieurrenovatie. Domus Tech is gespecialiseerd in speciale technieken (betonreparatie, vochtbehandeling, huiszwambestrijding, balkkoprestauratie, houtwormbestrijding en kelderdichting). Domus Wood richt zich op nieuwbouw in houtskelet, lage-energiewoningen, passiefbouw, gevelbekleding en optopping.
Om de verdere groei te bestendigen zijn wij op zoek naar een gedreven en ondernemende (M/V)

PROJECTVOORBEREIDER - MEDEWERKER BINNENDIENST DOMUS ARTE & TECH

di, 02/25/2020 - 15:28
paulaeveraerd@domusteam.be

Ben je technisch sterk, heb je gevoel voor cijfers en ben je bovendien commercieel ingesteld? dan is deze binnendienstfunctie iets voor jou!
Domus Arte is sinds jaren dé referentie op de private markt van de restauratie en de renovatie van waardevolle gebouwen.
Domus Tech is sinds jaren dé referentie voor betonreparaties, vochtbehandeling en kelderdichting huiszwambehandeling, …
De uitvoering van een opdracht wordt steeds voorafgegaan door een analyse van de behoeften van de klant en een uitgebreid plaatsbezoek. Op basis van de vaststellingen wordt een gedetailleerde prijsofferte opgemaakt, rekening houdende met de specifieke materialen en het budget van de klant.
Om de verdere groei van Domus Arte&Tech te ondersteunen, zijn we op zoek naar versterking binnen ons team.

TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR - DOMUS ARTE

vr, 01/31/2020 - 11:16
paulaeveraerd@domusteam.be

Ben je gepassioneerd door restauratie en renovatie van waardevolle gebouwen en heb je de vakkennis en de commerciële flair? dan is deze functie iets voor jou!
Domus Arte is sinds jaren dé referentie op de private markt van de restauratie en de renovatie van waardevolle gebouwen. De uitvoering van een opdracht wordt steeds voorafgegaan door een analyse van de behoeften van de klant en een uitgebreid plaatsbezoek. Op basis van de vaststellingen wordt een gedetailleerde prijsofferte opgemaakt, rekening houdende met de specifieke materialen en het budget van de klant.
Voor een zachte gevelreiniging, natuursteenrestauraties, kaleiwerken, kalkbepleisteringen, restauraties van historische plafonds met moulures, ornamenten en rozassen is Domus Arte dan ook de juiste partner.