JOBS

DOMUS TEAM, een Genisol merk, gevestigd te Evergem bestaat uit verscheidene bouwbedrijven die met een team van vakmensen en medewerkers elk project, bouw of restoratie met passie, stiptheid en toewijding afwerken.

Titel

Arbeider speciale bouwtechnieken

Intro

DOMUS TEAM, een Genisol merk, is een kmo gevestigd te Evergem bestaat uit verscheidene bouwbedrijven met elk een team van ervaren vakmensen en medewerkers. Ieder project wordt met passie, stiptheid en toewijding afgewerkt.

Zo richt ons team - DOMUS TECH - zich op unieke bouwtechnieken, zoals vochtbestrijding, het waterdicht maken van kelders en muren, bestrijden van huiszwam en houtinsecten, herstel van beton en balkkoprestauraties.

Titel

SCHRIJNWERKER binnenafwerking

Intro

DOMUS TEAM, een Genisol merk, gevestigd te Evergem bestaat uit verscheidene bouwbedrijven die met een team van vakmensen en medewerkers elk project, bouw of restauratie met passie, stiptheid en toewijding afwerken.

Zo richt DOMUS PRO zich op de binnenafwerking van gebouwen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het vakgebied. Onze specialisten hebben een uitgebreide kennis van de binnenafwerking van gebouwen in al haar aspecten.

Titel

Projectvoorbereider

Intro

DOMUS PRO legt de focus op de binnenafwerking van gebouwen. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het vakgebied. Onze specialisten hebben een uitgebreide kennis van de binnenafwerking van gebouwen in al haar aspecten.

Om de verdere groei van DOMUS PRO te ondersteunen, is het bedrijf op zoek naar een: