Multifunctionele kantoorruimte

Rockfon Mono Acoustic
Rockfon Mono Acoutstic domus pro

Binnenafwerking voor kantoorruimte

In opdracht van United Experts realiseerde domus pro de totaalafwerking van een nieuwbouw multifunctionele kantoorruimte te Wetteren.

Het plafond werd uitgevoerd in Rockfon Mono Acoustic waarin lichtbanen werden ingewerkt. Rockfon Mono Acoustic is een hoogwaardig akoestisch plafond dat de akoestische eigenschappen van steenwol koppelt aan het uitzicht van een egaal, naadloos plafond.  Het verfijnde witte oppervlak heeft een hoge lichtreflectie en lichtdiffusie. Zo garandeert het een gelijkmatige lichtspreiding en is er minder kunstmatig licht nodig. 

Er werd gekozen voor een houten scheidingswand, ideaal voor een kantoor om op een eenvoudige manier werkplekken af te scheiden of in te delen. Deze scheidingswand is lichtdoorlatend en geeft de ruimte een warme look.

Het team van domus pro werkt gebouwen af op het vlak van binnenschrijnwerk, gips- en pleisterwerk en gipskartonwerk. De schrijnwerkers installeren ook klimaat- en systeemplafonds en ze plaatsen handige verplaatsbare systeemwanden.

Wil je meer weten over onze expertise rond binnenafwerking? Neem gerust contact met ons op. 

 

houten scheidingswand domus pro
domus pro verlichting