Doorgedreven prefabricatie

prefabricatie domus wood
prefabricatie domus wood 2

domus wood beschikt over een eigen atelier en een ver doorgedreven prefabricatie waar wanden of dakpanelen op maat kunnen worden gerealiseerd.

De voorbereiding begint bij het ontwerp en het tekenen van de volledige constructie waarbij wanden en hellende of platte daken worden geconstrueerd. Aan de hand van de daaruit vloeiende productieplannen worden alle elementen van het houten skelet in optimale productieomstandigheden vervaardigd. Maatvoering is hierdoor onze troef!

Na het verzagen van de balken volgens de zaaglijst, starten onze medewerkers met het monteren van de prefab panelen. De wensen van de klant staan volledig centraal. De prefabricatie zullen wij tot een uiterst niveau drijven, in samenspraak met de klant. Skeletten reeds vervaardigd met isolatie, dampscherm en eventueel een leidingspouw zijn geen uitzonderingen voor ons.

Dit betekent dat domus wood wanden en dakpanelen kan voorbereiden in eigen atelier,  volledig klaar voor montage. Voor de klant betekent dit heel wat tijdswinst op de werf ter plaatse en minder kans op vochtinfiltratie.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Contacteer ons via mail of tel 09 395 61 30, we helpen je graag verder.

atelier domus wood