Betonherstelling

Betonreparatie
Betonconstructie herstellen
Betonherstelling
Beton herstellen
Betonconstructie herstellen
Betonrot
Beton repareren
Herstellen beton
herstelling balkon

Last van betonrot?

Betonrot ontstaat gewoonlijk door roestend betonijzer onder invloed van koolstofdioxyde uit de lucht of door het in contact komen met chloriden. De degradatie ontwikkelt zich doordat de wapening te dicht aan de oppervlakte van het beton zit. Daardoor ontstaan er scheuren in het beton, brokkelen stukken af en is er zichtbare corrosie van de wapening. Dit is nadelig voor de sterkte van het beton.

Betonherstelling

Domus Tech voert betonreparaties uit op o.a. verweerde betonconstructies aan betonkolommen en - balken, balkons, terrassen en herstellingen aan betonnen lateien. Dit geldt voor alle types betonherstellingen, zowel voor polymeerchemisch als hydraulisch gebonden systemen, elk in zijn eigen specifiek toepassingsgebied.

Domus Tech heeft sinds 1982 de nodige kennis en ervaring in huis om een correcte diagnose te stellen in functie van een duurzame herstelling van uw betonconstructie.

Doe beroep op Domus Tech voor een grondige analyse. Volledig gratis. Blijkt uit de analyse dat het weldegelijk om betonrot gaat, dan stellen we graag een oplossing voor.

Beton herstellen? Contacteer ons vandaag nog!