Rozassen

Rozassen
Rozassen
Rozassen
Rozassen

Misschien heeft u een woning met een prachtig sierplafond met een rosace. Dit is de zogeheten centrale bekroning van het plafond. Is dit gedeelte aan een grondige restauratie toe? Neem dan contact op met Domus Arte. Onze vakmensen voeren namelijk nauwkeurige restauraties uit aan rosettes van 30 centimeter tot 2 meter.  Hoe gaat Domus Arte te werk?

Bezoek ter plekke

Tijdens het project staat u als klant in contact met een verantwoordelijke van Domus Arte.  Hij of zij betrekt u zoveel mogelijk bij de werkzaamheden. Ook wordt de plek van de werkzaamheden hoogstwaarschijnlijk bezocht. Op basis van het bezoek vindt een uitgebreide analyse plaats. De medewerker stelt bijvoorbeeld vast welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Aan de hand daarvan ontvangt u een gedetailleerde prijsofferte.

Duidelijke planning

Domus Arte werkt altijd met een duidelijke planning en concrete data. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens krijgt u een projectmanager toegewezen die de werkzaamheden coördineert. Ook fungeert hij of zij als uw vaste aanspreekpunt. De restauratie van de rosettes wordt met oog voor detail en kwaliteit uitgevoerd. Daardoor kunnen we uiteindelijk tevreden terugkijken op een mooi resultaat!

beschadigde rozassen
vernieuwde rozassen