Oud plafond deskundig laten herstellen en restaureren?

Is uw rijkelijk geornamenteerde plafond beschadigd? Domus arte heeft ruim 35 jaar ervaring in de restauratie van historische plafonds, historisch pleisterwerk, moluren en rozetten. We herstellen uw oude plafond steeds in ere, met oog voor detail, een neus voor esthetiek en een hart voor authenticiteit.

Gracieuze historische plafonds boordevol eigenheid

Een historisch plafond is van onschatbare waarde en vertelt een uniek verhaal. Het is vaak al eeuwen oud en versierd met elegante mouluren, rozetten of sierlijsten. Daarom geldt deze exclusieve eyecatcher als het ultieme pronkstuk van uw pand. Uw historische plafond kan echter beschadigd raken door de tand des tijds, verbouwingen, vochtproblemen, zwam-, houtworm- of insectenvraat. Ook de moluren, rozetten, sierlijsten en ornamenten aan uw plafond kunnen hierdoor schade ondervinden. Schakel daarom domus arte in om uw geornamenteerde oude plafond in al zijn glorie te herstellen.

Vakkundige restauratie van historische plafonds

Onze restaurateurs hebben alle technieken onder de knie om uw historische pleisterwerk en oude plafond piekfijn te herstellen. Daarnaast kunnen ze de moluren en rozetten aan uw plafond restaureren en zelfs reproduceren in eigen atelier. Bij alle restauratiewerken respecteren we de bouwstijl, bouwperiode en authenticiteit van uw historische pand, zowel op materiaaltechnisch als vormelijk vlak. Op die manier geven we uw woning opnieuw de uitstraling en de waarde die ze verdient.

Ligt een vocht- of bouwfysisch probleem aan de basis van uw beschadigde plafond of sierwerk? De experten van domus tech komen graag ter plaatse voor o.a. vochtbestrijding, kelderdichting, betonherstelling, zwambestrijding of houtwormbestrijding. Zo kunt u jarenlang genieten van een piekfijn afgewerkt historisch plafond én een gezond leefklimaat.

Uw oude plafond laten herstellen en opknappen?

Ons team doet er alles aan om uw historische, geornamenteerde plafond opnieuw te laten schitteren.